Jump to content

Textures Problems


1 reply to this topic

#1 Sakadzuki

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • LocationMoskow

Posted 28 November 2012 - 09:53 AM

Good day, i have some problems with textures in game. At start, my devices motherboard - Asus p8z68-v gen3, nvidia gigabyte gtx 670, ram 8 gb. Well, at the beginning all great max fps at high settings, but when u switch to your brauzer(opera etc), suddenly,without losing fps, shadows and textures begin blinking so hard, and when u getting critical hit your whole display becoming red. Also in mechlab u can see dat **** on screen.when im scrolling up game and switch to opera, this is happening... its really weird. i have video driver 310.61 version. if u switch to your brandmauzer the shadows lights and some particles just losing their mind. Its works perfectly only when u dont switch to your brandmauzer, i mean searching something or randomly surfing... only way to fix that, its restarting your game. So i need some help with dat, my settngs in nvidia control panel are deffault. Dat flashes on the screen shots are signs, that game is ******. For some reasons sometimes that bug doesnt appear, and i dont know why. https://mwo.zendesk....1%8B%D0%B91.png
https://mwo.zendesk....%8B%D0%B912.png

Edited by Sakadzuki, 28 November 2012 - 09:56 AM.


#2 Rocket Puppy

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • Phoenix Overlord
  • Phoenix Overlord
  • 97 posts

Posted 28 November 2012 - 10:43 PM

White sparkly looking texture errors are a common in Crytek Engine games if your out of memory.

You should also speak in normal english, or at minimum use the same half-german phrases for "dat" web browser.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users