Jump to content

Ajatar Syndicate, Periferian Kovimmat Jätkät [K18]


No replies to this topic

#1 rcmasta

    Member

  • PipPip
  • 21 posts
  • LocationFinland

Posted 23 March 2013 - 09:02 AM

Posted ImageMaksettu mainos(Tilaaja: Keisarin salainen maitokylpy)

Hei sinä Mechwarrior kadetti! Haluatko saada nimesi tähtiin ja siinä sivussa tienata rutosti C-Billejä? Periferian kovimmassa Merc Corpissa on vielä tilaa! Jos omistat hyvän asenteen ja haluat päästä mukaan mukavaan peliporukkaan, Ajatar Syndicate on juuri sinulle.

Kun Community Warfare tulee, pääset kanssamme taistelemaan siellä, missä isot rahat liikkuvat. Ja jos random 4-man stomppaus alkaa tympimään, me järjestämme lämminhenkisiä oman porukan 8v8 pelejä, joissa pääsee taitojansa hiomaan paremmin kuin satunnaisissa "aja päin ja räjähdä" tai "itke joukkuetoveriesi suunnatonta kädettömyyttä" matseissa.

Posted Image
Ajatar Syndicate

Ajatar Syndicate on Mechwarrior Onlinea varten perustettu monipuolinen peliporukka, jäseniä tällä hetkellä yli 50. Aktiivisia pelaajia noin puolet, joten mukaan mahtuu.

Emme rajoitu pelkästään Mechwarrior Onlinen pelaamiseen, vaan meillä löytyy pelaajia muun muassa War Thunderiin, ArmA 2 ja 3, Dota 2 ja Chivalryyn. Jos Mechwarriorin ohessa maistuvat muutkin pelit, niin meiltä lötyy pelikaveri melkein peliin kuin peliinkin.

Meillä on käytössä Mumble pelikommunikointia varten, joten mikrofonin omistaminen olisi suotavaa.

Kysyttäviä? Meidät tavoittaa helpoiten IRC:stä Quakenet verkosta #ajatar.mwo kanavalta. Myös tänne foorumille saa pistää kysymystä.

Pistä hakemus sivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, hakemuksen automaattista lyttäystä ei tarvitse pelätä, ellet hakemustasi täytä siansaksaksi tai näppäimistöä nyrkeillä takoen.

Sivut: http://ajatarsyndicate.enjin.com/
IRC: #ajatar.mwo @ Quakenet
Esimakua: Ajatar Syndicate YouTube playlist

Edited by rcmasta, 23 March 2013 - 09:05 AM.


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users