Jump to content

Kaka Söker Maka: Second Freemen [2Fre]

FRR 2Fre

2 replies to this topic

#1 Doctor Oda

  Rookie

 • The Raider
 • 5 posts

Posted 10 December 2015 - 06:55 AM

Second Freemen är en enhet fast knuten till Free Rasalhague Republic (FRR), som nu öppnar upp för nya rekryter, primärt svenskar men vi behärskar även svorsk. Kärnan är ett litet kompisgäng på 4 pers (en lans) som började köra MWO i våras. Vi är vuxna människor med ett liv vid sidan om datorn, så spelfrekvensen brukar vara att den som har tid/lust loggar på veckokvällar, och så spelar vi tillsammans när övriga är online. Det brukar bli lite mer organiserat lirande kring events i spelet. Vi använder Teamspeak för att kommunicera.

Som namnet antyder så gillar vi BattleTech-fluff, men inte så mycket att vi bara spelar "rätt" mechar för FRR eller spelåret; somliga av oss gillar dock att följa fluffet och har ibland gjort just så. Vi valde FRR eftersom det är gulligt med ett samurajinfluerat rymdsverige, och eftersom de sitter rakt i vägen för klanerna - så det alltid ska brinna i knutarna och finnas att göra på slagfältet. Att gilla fluff leder också till att vi har ett gott öga till Community Warfare, längre bataljer med större strategiskt innehåll. Vi hänger utomordentligt gärna med andra FRR-spelare och använder ofta fraktionens TS-kanal, men det vore förstås grymt att kunna droppa en helt egen premade någon gång i framtiden - kanske till och med ta över ett system. Det behövs ju bara två lansar till, så den som lever får se.

Vi har en avslappnad attityd men gillar också att göra bra ifrån oss när vi väl spelar. Det vill säga: inga drakoniska krav på hur du bygger din 'mech eller vilken du måste spela, däremot kan vi förstås tipsa om du vill. Inga inträdesprov, inga tvångsmässiga timmar per vecka där du ska sitta tyst och lyda framför skärmen, ingen tribut till gillet heller - Det enda vi vill är att när du är online också är beredd att fungera tillsammans med oss som en enhet. I strid tar vi egna initiativ och gör vad som krävs. Kompetitivt skoj, liksom.

Ett plus är om du står ut med dåliga göteborgsskämt. Vi är inte göteborgare själva, men beundrar givetvis Sveriges framsida och har funderat på att döpa om oss allihop till variationer av Glenn. Feskekörka FTW! (Du kommer förstå)

Kolla in oss! Inga hårda känslor om du eller vi inte skulle klicka direkt

Skicka en vänförfrågan och meddelande i spelet till Sammail, Jekaterine eller Skjorn Heimladring.... alternativt maila till mig: skjorn.2fre@gmail.com

TL;DR
Svensk/Norsk och söker grupp? Släng ett mail till oss: skjorn.2fre@gmail.com

#2 Doctor Oda

  Rookie

 • The Raider
 • 5 posts

Posted 19 December 2015 - 09:45 AM

Bump.

Har ni redan kompisar som ni kör med? Kanske kan vi slå ihop grupperna och köra tillsammans. Hör av er.

#3 TheGunKnows

  Member

 • PipPip
 • Ace Of Spades
 • Ace Of Spades
 • 27 posts
 • Twitch: Link
 • LocationJapan

Posted 14 December 2016 - 05:24 AM

Hej, om ni fortfarande spelar kan ni adda TheGunKnows eller Anfadern in game så kan vi droppa lite. Vi har MWNS, endast svenska.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users