Jump to content

Profile Mech Listed: N/a


3 replies to this topic

#1 VoodooLou Kerensky

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Bridesmaid
  • Bridesmaid
  • 586 posts
  • LocationMember #2618

Posted 17 September 2016 - 05:54 AM

Anyone else getting this? I have for the past month or soPosted Image

#2 D V Devnull

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • The People's Hero
  • 2,767 posts
  • LocationAnywhere but here, and the lights in my bays are off.

Posted 11 October 2016 - 10:15 AM

Yeah, I'm having that same problem as well. It seems when PGI added "Multiple DropDeck Saving", they forgot to maintain the link for "Currently Selected Quick Play Mech" on the Profile page. So, it is likely everyone sees the exact thing that you and I are already seeing. We will just have to wait for another fix from PGI, and hope that they don't mess something else up at the same time. Maybe we should be glad they didn't totally break Events? :(

~D. V. "You're not the only one." Devnull

#3 Megaduce Flare

    Member

  • Pip
  • Caladbolg
  • Caladbolg
  • 15 posts

Posted 20 October 2016 - 12:06 PM

Yeah, I'm having the same "Current Mech: N/A" issue as well.

Not sure if it's related, but my "side-scrolling 'mech list" (the one that's under "Current Mech: [Insert name here]" is also gone from my 'Regular' Profile page. I don't know if it's related to the above problem, or the fact that I have over 350 'mechs & the current system just can't count that high for some reason.

#4 D V Devnull

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • The People's Hero
  • 2,767 posts
  • LocationAnywhere but here, and the lights in my bays are off.

Posted 20 October 2016 - 12:47 PM

People, please refer to "Profile-Page-Issue" @ http://mwomercs.com/forums/topic/238535-profile-page-issue/... PGI's Devs are working on it. :)

~D. V. "I haz newz!" Devnull





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users