Jump to content

Patcher Not Patching [Solved]


3 replies to this topic

#1 Private Hix

    Member

  • PipPip
  • The 1 Percent
  • 20 posts

Posted 02 January 2013 - 01:29 PM

I have a problem, I accidentally clicked on the close button of the patcher while it was downloading the recent patch. Now whenever I open MWO it says it's downloading the patch again, but when it "finishes" the patcher closes and does the same thing when I re-open it...

Please help! :)

Edited by Private Hix, 02 January 2013 - 01:54 PM.


#2 Ryvucz

    Zunrith

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,839 posts
  • LocationColorado Springs, Colorado

Posted 02 January 2013 - 01:31 PM

Have you tried a re-install?

#3 Private Hix

    Member

  • PipPip
  • The 1 Percent
  • 20 posts

Posted 02 January 2013 - 01:33 PM

Nope, I'll try it though. was hoping I wouldn't have to :)

EDIT: Yep re-installing worked, thanks dude!

Edited by Private Hix, 02 January 2013 - 01:53 PM.


#4 -Desicus

    Rookie

  • Ace Of Spades
  • Ace Of Spades
  • 9 posts

Posted 05 July 2013 - 11:30 AM

I am having the same problem and i can't get it to continue the patching process.

my first attempt to instal resulted in an error due to not enough disk space.

my second attempt ended in a hang up on finalizing the patching. it wouldnt continue so i looked up on this website and someone said that i could delete some files and it would fix it.... well it didnt

my third attempt I uninstalled and redownloaded the installer and re downloaded the patch but it has hung up again in the same place

any ideas??/?





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users