Jump to content

The Game Was Muted Help


3 replies to this topic

#1 CruNard

    Rookie

  • The Marauder
  • The Marauder
  • 2 posts

Posted 15 September 2019 - 06:15 AM

I played the MWO normally on the 10th. But when I turned on the game on the 12th, I couldn't hear the inside soundexcept PTT.


I've searched Google for a solution, but I can't find a way to solve this problem. [/color][color=#000000]Please help me if someone knows how.[/color]

https://mwomercs.com...-sound-in-game/
I looked at the forum and saw this. and search
(C:\Users\*YOUR USER NAME*\Saved Games\MechWarrior Online\Logs\Omicron.log)


<21:22:59> Sound initialization
<21:22:59> <Sound> Initializing AudioDevice now!
<21:22:59> <Sound> Initialize FMOD with dynamic memory callbacks
<21:22:59> <Sound> Starting to initialize Windows Audio Session API output!
<21:22:59> <Sound> Playback drivers found: 1
<21:22:59> <Sound> Available playback drivers:
1. ??(USB Audio Device)
<21:22:59> <Sound> FmodEx-AudioDevice: Now running on driver: ??(USB Audio Device)
<21:22:59> <Sound> Record drivers found: 1
<21:22:59> <Sound> Available record drivers:
1. ?l (USB Audio Device)
<21:22:59> <Sound> Record config is set to autodetect using record driver 0
<21:22:59> <Sound> Using speaker mode: FMOD_SPEAKERMODE_7POINT1
<21:22:59> <Sound> Initializing FMOD-EX now!
<21:22:59> <Sound> Error: Cannot initialize SoundSystem!
<21:22:59> [Error] <Sound> Couldnt create the sound system interface
<21:22:59> <Sound> Using DummySoundSystem now!


september 10 / play MWO nomally
september 11 /updating Windows 10[/color]
september 12 / sound error

i think that update is the problem, but i don't know why. If you know this, please help.

Edited by CruNard, 15 September 2019 - 06:16 AM.


#2 Akillius

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • The Dragoon
  • The Dragoon
  • 438 posts

Posted 15 September 2019 - 10:50 AM

If playing MWO through Steam then try verifying files.

If starting MWO from standalone launcher, then just start launcher and on its Top-Left, in the options is Repair Tool.

Hopefully that might fix it?
If not then it might mean reinstalling audio drivers??

Edited by Akillius, 15 September 2019 - 10:51 AM.


#3 CruNard

    Rookie

  • The Marauder
  • The Marauder
  • 2 posts

Posted 16 September 2019 - 06:37 AM

i finally find whats the matter. I think window defender block the usb audio divice driver.

...>: (

Edited by CruNard, 16 September 2019 - 06:37 AM.


#4 Stoen

    Rookie

  • 3 posts

Posted 27 September 2019 - 10:09 AM

Ive been having issues with my USB headset also. It doesn't like to be pluged/unpluged after the game is running.

Plugging it in and then launching the game seems to be a workaround.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users