Jump to content

Found A Broken Website And Forums Link... To The Off-Topic Area


2 replies to this topic

#1 D V Devnull

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Little Helper
  • 3,104 posts
  • LocationAnywhere but here, and the lights in my bays are off.

Posted 12 October 2020 - 01:33 PM

Hello there, PGI Staff (and anyone else who reads this) ... :)

In the last few days (as well as some previous times), I've hit some problems (as in, the kind that make you create a thread just to get the annoying issue fixed) trying to properly navigate the MWO Website & Forums areas. When on the Forums, there is a band up top that provides fast access to the major Categories by which the various Boards are sorted. But, rather unfortunately, the one that's supposed to point to the Off-Topic area is instead shooting over to the "General Discussion > Community Creations" board. To give you a rough idea, the link at this time looks like...

> https://mwomercs.com/forums/forum/7-off-topic/ <

...but ends up going to...

> https://mwomercs.com/forums/forum/7-community-creations/ <

...due to the Forum Index Number in the addressing information being "7" and the Forum System deciding to use that as the landing location, regardless of whether it is correct or not, when it should be instead going to...

> https://mwomercs.com/forums/forum/224-off-topic/ <

...where the actual "Off-Topic" Category happens to be present at, or...

> https://mwomercs.com/forums/forum/15-off-topic-discussions/ <

...where the actual Off-Topic Posts are placed within. You'll notice the differing Forum Index Numbers, in this case a "224" for the Category, and "15" for the posting zone. This brings me finally to the request, which is to have that up-top band link repaired so that it will travel to the right place in the future. Thus, PGI Staff, I ultimately leave up to you whether the Category or the Board is the final landing location, only asking that it ends up on either of those two. Unless fixed, people will keep tripping on that and ending up in the wrong place repeatedly, which I would think really does not help with having good Forums traffic flow, or even retention of users on the Website & Forums in general. :(

~Mr. D. V. "wishing in retrospect that they had helped to fix this Broken Link about 4 Years ago" Devnull





[Quick Edit by the Post's Author for reading comprehension purposes...]

Edited by D V Devnull, 12 October 2020 - 01:35 PM.


#2 Aidan Crenshaw

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • The Mercenary
  • The Mercenary
  • 1,980 posts

Posted 20 October 2020 - 01:30 AM

Seems to point correctly to https://mwomercs.com.../224-off-topic/ to me...

#3 D V Devnull

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Little Helper
  • 3,104 posts
  • LocationAnywhere but here, and the lights in my bays are off.

Posted 20 October 2020 - 10:56 AM

View PostAidan Crenshaw, on 20 October 2020 - 01:30 AM, said:

Seems to point correctly to https://mwomercs.com.../224-off-topic/ to me...

Well, that means someone at PGI is paying attention and did us all the kindness of fixing it. :)

That said, I do wish they had posted to state that they did it, so we could at least thank them directly. They most certainly would have had a positive & thankful post from me in return! :mellow:

~Mr. D. V. "Glad it has been fixed... Sad that we can't thank the fixer..." Devnull





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users