Jump to content

Bravo Whisky Charlie: Organiserat Av Krigsveteraner Och Med Militär Stil.


3 replies to this topic

#1 Merlin Moondancer

  Member

 • PipPip
 • 23 posts
 • Google+: Link
 • LocationLomma, Sweden

Posted 27 November 2012 - 12:55 PM

Bravo Whisky Charlie - ett spelbolag (inte ett gille) - söker nya rekryter till bolaget.

Vi är befinner oss framför allt på östkusten i USA, men vi har internationella medlemmar och personer som bara spelar på udda tider. Vårt bolag drivs av före detta militärer som en semi-militär organisation. BWC är inblandade i flera olika spel. Många av våra medlemmar är fortfarande aktiva inom militären, pensionerade eller krigsveteraner.
Militär bakgrund är inget som vi kräver för medlemskap.

Vi är tävlingsinriktade, men inte så till den grad att vi kräver att verkligheten kommer i andra hand. BWC spelar MWO för att det är en utmaning och för att det är kul, inte som rollspel eller vem som har den största e-penisen. Vi bryr oss inte om andra fraktioner eller andra enheter. Vad vi vill ha är en rättvis kamp och inte ta allting så allvarligt. Men, eftersom vi är tävlingsinriktade och välorganiserade så finns det vissa minimikrav på dej som rekryt. Se kort versionen nedan.

BWCs hemsida:
http://www.the-bwc.com

Den korta versionen:

Som blivande rekryt till BWC kräver vi att du utför några enkla uppgifter:
 • Spelaren måste skicka en rekryterings ansökan till BWCs forum formaterad enligt mallen som finns här: http://the-bwc.com/s...php?topic=599.0
 • För att kunna ansluta sig till oss måste du läsa och underteckna vår SOP (Standard Operating Procedures) dvs vårt enkla och klara regelverk. Utan att denna är undertecknad så kan vi inte acceptera dig som rekryt.
 • Vi kräver att alla medlemmar registrerar sig på BWC Operations Server och placerar sin fruktsallad i sin signatur. (Denna skall synas i din signatur, men endast på BWCs forum.)
 • Vi kräver att alla spelare har Teamspeak 3 installerat med fungerande mikrofon.
 • Kom ihåg att vi talar engelska på forumet och i teamspeak då vi kommer från många olika länder.

Om dessa enkla uppgifter övergår din förmåga så behöver du inte ansöka om medlemskap. Vi behöver inte dig och vi vill inte ha dig. Vi säger inte detta för att vara elitistiska, men eftersom du inte kan klara av ett minimum av krav utan så kommer du fortfarande vara en Zergling rekryt. Sanningen kan vara hård ibland, men vi behöver krigare. Inte människor som behöver hållas i handen. Börja inte gråta utan bestäm dig, antigen går du med eller inte. Oavsett din medverkan så kommer vi fortfarande att vara respekterade och sprida fruktan på det virtuella slagfältet.

Skulle du nu gilla att plåga dig med massor av text, fortsätt gärna läsa, om inte skicka in ansökan idag!

***

Om BWC:

BWC har funnits i tio år och vunnit pris för sina insatser. Framförallt har vi spelat FPS och MMO spel. Under detta decennium har vi skaffat oss ett rykte som ett spelbolag med integritet, som spelar ett rent spel och arbetar som ett sammansvetsat lag. Vi är är aktiva inom flera olika online-spel, främst FPS. För att organisera mer än 300 aktiva medlemmar har vi ett befälssystem som ger oss möjlighet att styra verksamheten på ett effektivt sätt. Historiskt sett har vi haft mer än 1000 medlemmar som spelat minst åtta olika spel under tio år.

Vi har ett krigsdekorationssystem som ger våra medlemmar möjlighet att vinna olika utmärkelser för utförda uppgifter. Alla medlemmar följer också vår hederskod och regelverk (SOP Standard Operations Procedure). Som fullvärdig medlem börjar man som rekryt och kan behålla den rangen så länge man vill. Vill man stiga i graderna så har vi ett rang och befodrings system som liknar Amerikanska arméns system. Allt du gör spåras via vårt forum och Operations Server (OpServ). Det är också där vi planerar alla officiella uppdrag. Röstkommunikation är ett krav och vi änvänder Teamspeak 3.

Spelare som väljer att gå med i BWC kommer att finna ett brödraskap som hjälper dem i alla lägen på det virtuella slagfältet.

Vi har tre saker som vi alltid tillämpar:
Lagarbete
Kommunikation
Koordination

Det var när vi spelade i Planetside, världens första MMO-FPS, som vårt rykte som en enhet med militära förtecken började. Redan under den slutna beta fasen så applicerade vi lärdomar från både det virtuella slagfältet och militär taktik. Allt applicerat på en liten pluton upp till kombinerade uppdrag med olika typer av enheter. De erfarenheterna tog vi med oss i vårt paintball lag. Ett lag som vunnit pris för sin lysande taktik och effektiva styrka. Med en professionell attityd och viljan att aldrig ge upp. BWC är numera ett eftersökt paintball lag vid stora scenarier längs USAs östkust.

Vi har samma attityd och är alltid professionella i varje spel vi spelar, men glömmer aldrig att ha roligt och spränga saker i luften. När du har med BWC att göra kan du alltid räkna med en koordinerad styrka som aldrig slutar, inte förrän uppdraget är utfört. Detta oavsett om du är medlem hos oss eller inte.
Som medlem är du alltid del av teamet och hjälper oss att vinna, oavsett skicklighet.

***

LÄNKAR:

BWCs hemsida:
http://www.the-bwc.com

Du kan hitta oss på Facebook:
Online Spel: http://www.facebook....gid=35711118725
Scenario Paintball: https://www.facebook...ackwidowcompany

Mechwarrior: Living Legends Wiki:
http://wiki.mechlivi...k_Widow_Company

Planetside Wiki:
http://www.planetsid....php?odb_id=209
http://wiki.planetsi...k_Widow_Company

Hälsningar,
Merlin Moondancer, Bravo Whisky Charlie

på uppdrag av

Firefly, Bravo Whisky Charlie
Befälhavare

Edited by Merlin Moondancer, 27 November 2012 - 12:56 PM.


#2 Merlin Moondancer

  Member

 • PipPip
 • 23 posts
 • Google+: Link
 • LocationLomma, Sweden

Posted 28 January 2013 - 12:09 PM

Världens bästa enhet. Med kamratskap över det vanliga.

#3 Poposhka

  Rookie

 • 6 posts

Posted 02 May 2013 - 12:21 PM

oväntat att se en svensk post om bwc. som medlem i deras planetside2 branch kan jag högt rekommendera denna organisation, de tar lagspel till en helt ny nivå av kul.

#4 Carl Wrede

  Member

 • PipPipPipPipPipPipPip
 • Legendary Founder
 • Legendary Founder
 • 958 posts
 • LocationStockholm, Sweden

Posted 10 May 2013 - 07:22 PM

Du tog i lite för mycket med skrytet och självgodheten (det är väl de amerikanska influenserna som lyser igenom där) för min smak men lycka till.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users