Horší A Horší, Bude Hůř
Posted 19 April 2013 - 12:04 PM
Zkusme nad tím zapřemýšlet a pojďme poslat maily na support, ať o nás (hráčích) vědí !
Podle mne nejslabší prvky hry:
a) engine. Hra v roce 2012/2013 postavená na enginu pro DirectX9 je ubohost a všem přidělává vrásky na čele, protože téměř všechny novější grafick karty mají problém s některými algoritmy, které hlavně zatěžují procesor a karta nedělá nic.
komunikace. každá lepší multiplayerová hra má vyřešenou komunikaci s hráči v týmu přes mikrofon (hrát hru a zároveň cheatovat není moc efektivní)
c) nestabilita a padání, různé chyby - to bych snad ještě přetrpěl - jedná se o BETA verzi
d) jedná se sice o BETAverzi, ale kdo si platí, chce určitou kvalitu !!!
Pojdtě a připojete se na to to fórum
Posted 24 April 2013 - 10:41 AM
Výrazného poklesu FPS s každým novým patchem jsem si také nevšiml a to má můj počítač k "vyvolenému" pěkně daleko.
Naprostý souhlas s in-game komunikací
V hromadě bugů máš pravdu, ale je to BETA od nijak zvlášť zkušené firmy.
A k placení: Kdo si platí, dělá tak naprosto dobrovolně a s možností si tu hru předtím odzkoušet.
Edited by Merlin Thunderchild, 24 April 2013 - 10:43 AM.
Posted 25 April 2013 - 09:58 AM
Posted 29 April 2013 - 07:50 AM
Ale bohužiaľ ako bolo spomenuté, hra ktorá je sama o sebe super sa stala nehrateľnou a v podstate už len patchujem, dám jeden test level a zas do ďalšieho patchu vypnem. Škoda. Ešte začiatkom roka to bola pecka a tešil som sa na voľné chvíle, že zadrtím.
Neviem ako vy, ale môj problém nespočíva v FPS. To mám kupodivu slušné počas celej hry, ALE! Tá celá hra znamená, že jeden level (aj to len snežná mapa) a koniec. Vypíše my len koľko pamäte ostalo "visieť vo vzduchu" a padne. Voľakedy som dal aj 5 hier kým to padlo....teraz MAXIMÁLNE jedna hra a dovi. Je to fakt škoda.
Posted 29 April 2013 - 08:56 AM
Ale hlavne, skúsil si už preinštalovať celú hru?
Posted 30 April 2013 - 12:13 AM
edit: minuly tyzden daky developer od nich sem jebol repair tool co je ako samostnatny program tak to skus ci daco pomoze. ja som to snim prebehol vymazal dake dva subory co boli navyse a mozno o 15% menej hud bugov. minimalne to za pokus stoji. Ale davaj bacha lebo ze obcas ten repair tool vymaze user.cfg i keby by nemal
Edited by JuiceKeeper, 30 April 2013 - 12:15 AM.
Posted 01 May 2013 - 03:40 AM
Posted 01 May 2013 - 11:17 PM
Ten najnovsi patch vsak priniesol krasny crash to desktop bez varovania, bez chybovej hlasky, len sa zrazu objavi desktop a hra je prec. Nahodne, niekedy aj 3x po sebe, inokedy hodiny hrania bez problemov. A samozrejme su tu este krajsie HUD bugy, z ktorych minimalne 2 su game-breaking, hlavne ak hram solo a nemam nikoho na TS (no IFF a no HUD).
Posted 02 May 2013 - 08:24 AM
HohiroKurita, on 01 May 2013 - 03:40 AM, said:
Jo reinstall ti pomůže.Já reinstaluju po každým patchi a problémy nemám krom tech reportovanych což je momentálně CTD a občas(tak 1 z 50ti her) bez mapy.IFF bug jsem neměl už dlouho a stejně tak yellow/black screen of death.
To samé s FPS jsem od 4 fps bugu neměl problémy.
Co odpovídali v posledních ATD tak vydavaj vždy 4 major patche. a právě každý 4ty je ten co opravuje minor aj major bugy(ty major se hotfixujou pokud ví co je způsobuje).
Lidi jako já ví jak to vypadalo v CB kde byla hratelna každá druhá hra a to pro mne tak s 15-20 fps s dropama někam k 5ti a zbytek byl jeden velkej bug.Teď jedu na stejný detaily s 40-60 fps a nedropuje mi to.A ten zbytek lidí nadává jak chce kompletní hru...
Jinak repair tool musí byt ve složce s hrou.A sám sebe mi fakt nevymazal...
Edited by JudgeDeathCZ, 03 May 2013 - 04:43 AM.
Posted 03 May 2013 - 01:55 AM
Posted 03 May 2013 - 03:31 AM
Hra mi prijde podobne stabilni/zabugovana jako pred rokem v CB. Nehral jsem od zacatku OB a vratil jsem se pred nekolika tydny, takze nevim co bylo mezi tim.
Posted 06 May 2013 - 11:59 PM
Posted 10 May 2013 - 12:18 PM
Posted 22 May 2013 - 05:15 AM
Posted 27 July 2013 - 11:39 PM
Titan398, on 19 April 2013 - 12:04 PM, said:
Zkusme nad tím zapřemýšlet a pojďme poslat maily na support, ať o nás (hráčích) vědí !
Podle mne nejslabší prvky hry:
a) engine. Hra v roce 2012/2013 postavená na enginu pro DirectX9 je ubohost a všem přidělává vrásky na čele, protože téměř všechny novější grafick karty mají problém s některými algoritmy, které hlavně zatěžují procesor a karta nedělá nic.
komunikace. každá lepší multiplayerová hra má vyřešenou komunikaci s hráči v týmu přes mikrofon (hrát hru a zároveň cheatovat není moc efektivní)
c) nestabilita a padání, různé chyby - to bych snad ještě přetrpěl - jedná se o BETA verzi
d) jedná se sice o BETAverzi, ale kdo si platí, chce určitou kvalitu !!!
Pojdtě a připojete se na to to fórum
Posted 29 July 2013 - 04:18 AM
Geont, on 22 May 2013 - 05:15 AM, said:
Mám podobnou sestavu jen trochu silnější grafárnu HD4890 a musím říci, že posledních pár patchů to u mě hodně zlepšilo, nicméně na jaké jedeš detaily? Já mám kvůli FPS a viditelnosti vše na low...momentálně se mě FPSka držej kolem 25-50 už jen málokdy to spadne na míň...
Semtam mě to taky spadne bez varování, ale jinak výrazné problémy nemám a to jedu furt na první instalaci z Closed Bety...možná vyzkouším reinstall, jestli to nebude mít vliv...
Posted 13 August 2013 - 08:33 AM
K jednotlivým bodům:
a) Moje čelo je tedy co se týče použití DX9 naprosto v klidu
Kdo chce komunikovat, může využít x různých možností, mumble, teamspeak (jsou i free servery), aby se s kamarády při hře domluvil. A poslouchat 11 dalších PUGerů, po tom nijak extra neprahnu. Čili za mě tohle má prioritu nula nula prd. Ať radši řeší důležitější věci než voice, který se dá v pohodě zařídit jinak
c) Jak jsi sám správně poznamenal - je to beta
d) Jak jsi sám správně poznamenal - je to beta, a je jen na tobě, jestli do té hry už v beta fázi chceš solit peníze. Nikdo tě nenutí. Pokud "požaduješ určitou kvalitu", počkej si na ostrou...
Posted 18 October 2013 - 08:52 AM
generalny problem s FPS nemam, neklesam pod 60FPS. aj ked je pravda ze asi dva mesiace dozadu som mal parkrat (5?) problem, ze hra isla len cca na 5-10 FPS a nepomohlo ani vypnut / zapnut hru. po restarte PC to bezproblemov nabehlo bez straty FPS (ale to nemusela byt nutne chyba hry, ale ze som mal zasratu ramku z renderingu a z photoshopu). predpokladam ale, ze developeri nieco fixli, lebo uz ten problem nemam
Posted 09 November 2013 - 03:03 PM
*** Memory allocation for 44698328 bytes failed ****
Stáhnul jsem všechny detily na minimum a ztjistitl, že hra nepadla ani jednou z 10 her. Předtím i 2x za hodinu. Postupně jsem přidával detaily a zjistil, že problém dělalo nastavení textur. Teď mám vše na max a textury na mediu. Hra je stabilní.
Moje sestava:
4 jádro Intel i5 3,3ghz
4gb RAM
Radeon HD 7700
Snad to někomu pomůže;)
Posted 09 November 2013 - 04:32 PM
Lol som zle precital. Tak nic.
Edited by MechBojovnik, 10 November 2013 - 09:21 AM.
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users