Jump to content

"error Loading Rss Feed"

Answered

61 replies to this topic

#21 Dr B00t

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • Survivor
  • 495 posts

Posted 03 August 2013 - 09:58 PM

ditto...making support email now

edit: will come back if they respond and/or know about this "feature"

Edited by Dr B00t, 03 August 2013 - 10:00 PM.


#22 MustrumRidcully

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 10,643 posts

Posted 04 August 2013 - 01:52 AM

I've experienced this issue, too.

The RSS feed error is probably a website related problem - I presume the RSS feed comes from the website. In the launcher, on the right side there is a bar that typically contains some kind of news, I presume that content is usually from the RSS feed.

#23 Korlos

    Rookie

  • Overlord
  • Overlord
  • 2 posts

Posted 04 August 2013 - 05:11 AM

Same thing, been getting it since yesterday, doesn't seem to be affecting anything though..

#24 Dex Zytesin

    Member

  • PipPip
  • Veteran Founder
  • Veteran Founder
  • 27 posts

Posted 04 August 2013 - 06:37 AM

Same error, since yesterday.

#25 Hexenhammer

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,729 posts
  • LocationKAETETôã

Posted 04 August 2013 - 06:41 AM

I'm wondering if something going on at PGI's end. Because for the past two days I haven't been able to pull up the notifications to get red of that stinking red number!



And the forums doesn't save posts correct and I get some driver error that says the database is messed up.

Edited by Hexenhammer, 04 August 2013 - 06:43 AM.


#26 Fungis

    Rookie

  • 4 posts

Posted 04 August 2013 - 08:31 AM

I am getting this as well, prevents me from even launching the game. What a pain.

#27 knight-of-ni

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Overlord
  • Overlord
  • 1,500 posts
  • Location/dev/null

Posted 04 August 2013 - 09:15 AM

View Postknnniggett, on 03 August 2013 - 08:31 AM, said:

The error appears to have resolved itself on my pc.
The problem seemed to only be around for a few of hours in my case.


And today it is back....

#28 Beodin

    Member

  • Pip
  • Knight Errant
  • 14 posts

Posted 04 August 2013 - 11:14 AM

yeah, I am also getting this same error. I am able to launch the game. Reinstall did nothing to correct the error.

#29 Reverend Poison

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • The Infernal
  • The Infernal
  • 406 posts

Posted 04 August 2013 - 01:22 PM

same here

#30 00Grifter00

    Member

  • Pip
  • 10 posts

Posted 04 August 2013 - 02:39 PM

Yeah Tried Running Mechwarrior last night, first time in 2 weeks. Did the updates and no go Getting the RSS feed error, will not even let me run the game

#31 Luminescent

    Member

  • Pip
  • Elite Founder
  • Elite Founder
  • 12 posts
  • LocationSF Bay Area

Posted 04 August 2013 - 04:13 PM

Can we get a response from PGI on this?

Have tried the Avast workaround thing, couldn't find the mentioned box in my menus (was not in troubleshooting tab).

Seems like quite a few people are having issues with this. Halp, I wanna play Mercwerr!

#32 Smitti

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • Overlord
  • Overlord
  • 475 posts
  • Twitter: Link
  • LocationFrog-blasting between BioVent Core #88A and #88B

Posted 04 August 2013 - 07:59 PM

I'm getting the error as well, no adverse effects other than the lack of news feed in the launcher. Been this way since last patch.

#33 Thunder Lips Express

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Liquid Metal
  • Liquid Metal
  • 905 posts
  • LocationFrom parts unknown

Posted 04 August 2013 - 08:19 PM

i am also getting the rss error, also since that happened i havn't been able to use the forums personal messaging system. not sure if they are related but with it happening roughly at the same time it makes me think that they are

#34 PurplePaladin

    Member

  • PipPip
  • Knight Errant
  • 26 posts

Posted 04 August 2013 - 08:37 PM

Same problem here. In addition, all 3 games I played after I started getting this error message ended up freezing the entire game in the middle of battles. I then had to alt-tab out and shut down the game; was the only way to unfreeze it and use my computer again. What is this, a beta or something. :P

Edited by PurplePaladin, 04 August 2013 - 08:38 PM.


#35 Quintaglio

    Member

  • PipPip
  • 29 posts
  • LocationNew Zealand

Posted 04 August 2013 - 10:55 PM

Started getting this error, not to worried as its only the news feed but would like a fix.

#36 Rabcor

    Member

  • PipPipPip
  • Overlord
  • Overlord
  • 53 posts
  • LocationReyljavik (Cus it's cooler than Reykjavík)

Posted 05 August 2013 - 06:21 AM

i get this too. and my friend and my 2 little brothers.

Edited by Rabcor, 05 August 2013 - 06:21 AM.


#37 Aastarius

    Member

  • Pip
  • 16 posts
  • LocationUK

Posted 05 August 2013 - 07:51 AM

Yup, getting this since last patch. However, only affects the "initial" rss feed on the enter password screen. Once logged in the main page shows the news feed ... weird huh ...

#38 GoPostal

    Member

  • Pip
  • 17 posts

Posted 05 August 2013 - 08:51 AM

Same here, tried repair tool without results. but still can play without problem.

#39 Dirus Nigh

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,382 posts

Posted 05 August 2013 - 09:49 AM

I get the error as well.

#40 Faithsfall

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • Stone Cold
  • Stone Cold
  • 335 posts
  • LocationUK

Posted 05 August 2013 - 11:45 AM

getting this error as well, been like this since last patch though it only seems to be effecting the news feed on the patcher.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users