Jump to content

Can't Buy Mc's

Contact Support

39 replies to this topic

#21 Eisenhorne

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Liquid Metal
  • Liquid Metal
  • 2,111 posts
  • LocationUpstate NY

Posted 06 August 2013 - 03:56 PM

View PostThanatos676, on 06 August 2013 - 01:03 PM, said:

Kelane, i found a workaround, try using HTTPS:// in front of Mwomercs.com

worked for me


Not sure why I didn't notice this, as the only time the green online logo (which requires JS) was working was at the login screen, which is HTTPS....

oh well, I'm an *****, thanks a lot.

#22 Dankinoid

    Rookie

  • 4 posts
  • Google+: Link
  • Facebook: Link
  • LocationMoscow, Russia

Posted 07 August 2013 - 05:37 AM

View PostThanatos676, on 06 August 2013 - 01:03 PM, said:

Kelane, i found a workaround, try using HTTPS:// in front of Mwomercs.com

Thank you very much,Thanatos676! That solved the problem.

#23 Thanatos676

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • The Sickle
  • The Sickle
  • 703 posts
  • LocationTucson

Posted 07 August 2013 - 06:07 AM

Happy to help, took me over an hour of scouring the MWO support forums to find that workaround...

#24 Business

    Member

  • Pip
  • Ace Of Spades
  • Ace Of Spades
  • 18 posts

Posted 07 August 2013 - 03:49 PM

Yup, worked for me too. Thanks, my mechbay had become too crowded!

#25 billakong

    Rookie

  • 1 posts

Posted 18 September 2013 - 10:52 AM

HTTPS:// did not work for me, links still do not load. I'd like a Mech!

#26 Arakassi

    Member

  • PipPip
  • Survivor
  • Survivor
  • 28 posts
  • LocationBrisbane, Australia

Posted 08 November 2013 - 06:29 PM

Same issue for me, what is the point of these sales you have if we can not buy?

#27 Real Chronic X

    Rookie

  • FP Veteran - Beta 2
  • 8 posts

Posted 15 November 2013 - 05:13 PM

Same thing, keep getting declined over the last few days, anyone else having this problem all of a sudden?

#28 Dire Angel

    Rookie

  • Bad Company
  • Bad Company
  • 3 posts

Posted 14 January 2014 - 03:26 PM

Same problem still around. Fix or post required.

#29 Kyle Polulak

    <member/>

  • Overlord
  • Overlord
  • 584 posts
  • LocationVancouver, BC

Posted 14 January 2014 - 03:37 PM

The fix resides with your browser. The only way the lightbox wouldn't show up if you click on BUY NOW is if you have some sort of Proxy, Plugin, Control, Firewall, Browser setting that stopped Popups or Ads.

These can interfere with the code that is used to render the box to enter your payment details. You also cannot visit the credit purchase page without going through HTTPS. Please make sure your browser is as virgin as possible if you are having trouble purchasing MC.

Let me know the exact steps and versions of your browser/os/plugins so we can debug your specific issues.

#30 Woodstock

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,166 posts
  • LocationKrakow

Posted 09 March 2014 - 05:55 AM

This is happening to me ...can I get some explanation on how to identify proxy's, plug in's etc etc that might be stopping this?

#31 Petrobunny

    Rookie

  • 1 posts

Posted 10 March 2014 - 02:43 AM

same problem for me... any working way to fix it ?

#32 Bakamur

    Rookie

  • Bad Company
  • Bad Company
  • 7 posts

Posted 24 March 2014 - 08:53 AM

Having the same issue as well.

#33 RogueGhost

    Member

  • PipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 150 posts
  • LocationUSA

Posted 30 May 2014 - 12:04 AM

I am having this issue now with IE and firfox. any suggestions? tried all fixes mentioned so far

#34 Judge Redeemer

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • Bad Company
  • Bad Company
  • 260 posts
  • LocationBelgrade

Posted 30 May 2014 - 01:30 AM

Also, cant buy in any browser :huh:
Some fix would be nice

#35 Goosfraba

    Member

  • PipPipPipPipPipPip
  • Big Brother
  • Big Brother
  • 221 posts

Posted 30 May 2014 - 01:40 AM

I'm having the same problem. I disabled ad block, tried with three different browsers, I also tried from my phone. The pop up works if I try to buy a clan package, but not when I want to add MCs to my account.

#36 SRQMech

    Rookie

  • 1 posts

Posted 30 May 2014 - 03:19 AM

Same here. 3 different browsers. Nothing works. No error. Javascript void showing as the link URL.

#37 Wraith0177

    Member

  • PipPip
  • The Messenger
  • The Messenger
  • 34 posts
  • LocationEast Tennessee

Posted 30 May 2014 - 05:02 AM

Same here.

#38 xMintaka

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Ace Of Spades
  • Ace Of Spades
  • 881 posts

Posted 30 May 2014 - 05:35 AM

View PostGoosfraba, on 30 May 2014 - 01:40 AM, said:

I'm having the same problem. I disabled ad block, tried with three different browsers, I also tried from my phone. The pop up works if I try to buy a clan package, but not when I want to add MCs to my account.


Seconded. Bought a clan package earlier and now can't purchase MC.

Granted, I'm glad I can't spend yet more money, but still.

Edited by Lunatech, 30 May 2014 - 05:41 AM.


#39 Wraith0177

    Member

  • PipPip
  • The Messenger
  • The Messenger
  • 34 posts
  • LocationEast Tennessee

Posted 30 May 2014 - 06:38 AM

View PostNikolai Lubkiewicz, on 30 May 2014 - 06:04 AM, said:

Seems another bug is taking place, please stand by as our web team looks into it.


Thanks, Nik. Looking forward to a fix.

#40 Danphil

    Member

  • PipPipPipPipPip
  • Bad Company
  • Bad Company
  • 169 posts
  • LocationMoscow

Posted 05 September 2014 - 11:18 AM

all ok) thnx

Edited by Danphil, 05 September 2014 - 11:25 AM.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users