Jump to content

Forums Very Slow...

Answered

52 replies to this topic

#41 stjobe

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 9,498 posts
  • LocationOn your six, chipping away at your rear armour.

Posted 11 September 2013 - 08:03 AM

View PostEnsaine, on 11 September 2013 - 08:00 AM, said:

LaunchPocalypse

"This is the way the world ends
Not with a bang but a whimper"
- T S Eliot

#42 StandingCow

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 3,069 posts
  • LocationUSA

Posted 13 September 2013 - 03:33 PM

Well, guess you can close this thread now, forums are blazing. :D

#43 101011

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • The Infernal
  • The Infernal
  • 1,393 posts
  • LocationSector ZZ9 Plural Z Alpha, on a small blue-green planet orbiting a small, unregarded yellow sun.

Posted 13 September 2013 - 04:52 PM

View PostEnsaine, on 11 September 2013 - 08:00 AM, said:

LaunchPocalypse in 6 days. I trust this craaptaastic forum system will be as it is now, on Launch day.

Very sad state of affairs.

Yep...

#44 Matta

    Member

  • PipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 168 posts
  • LocationCroatia, Europe

Posted 13 September 2013 - 10:13 PM

Finally these forums are working as intended. I'll say "congratulations" but I'll also say that we suffered more time than we should have...

#45 Kyle Polulak

    <member/>

  • Overlord
  • Overlord
  • 584 posts
  • LocationVancouver, BC

Posted 13 September 2013 - 11:52 PM

Too fast, can't type.

#46 Thorqemada

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5,317 posts

Posted 14 September 2013 - 12:40 AM

Wow, the Forums have a good speed now - very nice!

#47 Biruke

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Overlord
  • Overlord
  • 4,148 posts
  • LocationMsk, RF, Terra

Posted 14 September 2013 - 01:16 AM

now I find them usual :(

#48 John MatriX82

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Elite Founder
  • 2,398 posts
  • LocationItaly

Posted 14 September 2013 - 03:14 AM

Finally they look fast as they should. However I still have to reload one time the forum main page to see the messages or notification icons (the first time they never get loaded), but now whenever I click on either two it's amazingly fast to open! Previously you either had time to take a coffee before they opened up (if they were going to open up of course..). Bravo

#49 Flapdrol

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • The 1 Percent
  • The 1 Percent
  • 1,986 posts

Posted 15 September 2013 - 05:47 AM

Yeah, pretty good now.

#50 Jabilo

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Philanthropist
  • 1,043 posts

Posted 15 September 2013 - 07:43 AM

Love the new speedy forums. Credit where it's due - good work.

#51 Aluminumfoiled

    Member

  • PipPipPipPipPip
  • 188 posts
  • LocationErehwon

Posted 15 September 2013 - 09:07 AM

Yes good work. Speedy site now.

#52 Aidan

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Ace Of Spades
  • Ace Of Spades
  • 536 posts
  • LocationFlorida, USA

Posted 15 September 2013 - 09:19 AM

Very excellent response on the MWO forums. Good work PGI/IGP !!!

#53 stjobe

    Member

  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 9,498 posts
  • LocationOn your six, chipping away at your rear armour.

Posted 15 September 2013 - 10:07 AM

It's great, thank you web team!





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users