Mohu se zeptat co mam dělat když se mi hra nechce ani spustit ??? V Launcheru (píše se to slovo tak ?) zmáčknu Play a prd se stane jen se tlacitko Play změní v Plase wait .... prosim o radu jak to vyřešit Děkuji
0
Hra Se Nechce Spustit ?
Started by WereEagleCzech, Sep 04 2013 01:48 AM
3 replies to this topic
Posted 04 September 2013 - 01:48 AM
Posted 06 September 2013 - 03:25 AM
WereEagleCzech, on 04 September 2013 - 01:48 AM, said:
Mohu se zeptat co mam dělat když se mi hra nechce ani spustit ??? V Launcheru (píše se to slovo tak ?) zmáčknu Play a prd se stane jen se tlacitko Play změní v Plase wait .... prosim o radu jak to vyřešit Děkuji
MAm podobnej problem, ale launcher pada pri updatu. Misto PLAY mam PATCH, stisknu, chvili premysli a pak cely launcher padne. Nic vic, nic min.
Posted 07 September 2013 - 12:49 AM
Posted 14 May 2014 - 01:29 AM
tak já to zkusím i tady
nemůžu založit nové vlákno a tady je to nejblíže mému problému
už jsem psal na forum i na support, jsou to skoro tři dny a nikdo neporadil, zde je odkaz na můj původní post s problémem
http://mwomercs.com/...91/page__st__20
stáhnul jsem installer a nejsem schopen hru nainstalovat jinak než pomocí "typical instalation" do Program files
pokaždé když chci dát custom instalation tak to hodí stejný error, screenshot error tabulky i s crash logem je v příspěvku v odkazu
už jsem zkoušel nainstalovat všechny programy zmíněné v crash logu jako "absent" ale u všech mi notebok vyplivl, že daný program už mám nainstalovaný ve stejné nebo vyšší verzi
takže nejsem schopen pochopit co je špatně
neví někdo v čem by mohl být problem?
mimochodem hru už jsem jednou nainstalovanou měl a jela bez problému (až na to že nefungoval SLI ) a najednou je problém s instalací
pro jistotu tady je ten screenshot
nemůžu založit nové vlákno a tady je to nejblíže mému problému
už jsem psal na forum i na support, jsou to skoro tři dny a nikdo neporadil, zde je odkaz na můj původní post s problémem
http://mwomercs.com/...91/page__st__20
stáhnul jsem installer a nejsem schopen hru nainstalovat jinak než pomocí "typical instalation" do Program files
pokaždé když chci dát custom instalation tak to hodí stejný error, screenshot error tabulky i s crash logem je v příspěvku v odkazu
už jsem zkoušel nainstalovat všechny programy zmíněné v crash logu jako "absent" ale u všech mi notebok vyplivl, že daný program už mám nainstalovaný ve stejné nebo vyšší verzi
takže nejsem schopen pochopit co je špatně
neví někdo v čem by mohl být problem?
mimochodem hru už jsem jednou nainstalovanou měl a jela bez problému (až na to že nefungoval SLI ) a najednou je problém s instalací
pro jistotu tady je ten screenshot
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users