Lehké mě moc nebaví, střední mě nějak neoslovily (přinejmenším, pokud se jedná o ty současné typy; možná až budou ve hře Griffin a Wolverine) a Assaults jsou zase příliš pomalé a neohrabané, takže jsem výběr nakonec omezil na moje dva oblíbence z BattleTechu: CPLT-K2 Katapult a CTF-1X Cataphract (případně nejakou jeho variantu).
Nějak se ale nemohu rozhodnout.
![B)](https://static.mwomercs.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.png)
Zdá se mi, že -K2 by se ani nemusel příliš upravovat, ale někdy v něm může být asi pořádně horko. Navíc jeho PPC mají minimální vzdálenost. Ale zase jsou dobře umístěné nahoře.
Cataphract má kanon, který by se dal použít, když je potřeba trochu 'Mech nechat vychladnout.
Nebo vzít CTF-3D Cataphract? Má navíc Jump Jets, a ty bývají většinou hodně užitečné. Ale XL reaktor je zase víc zranitelný.
Kdybyste byli na mém místě, jaký 'Mech ze tří zmíněných byste si vybrali? A taky proč?
(Měl bych zmínit, že bych se chtěl držet toho, jaké jsou ty stroje v BattleTechu - nechci je přestavovat na něco úplně jiného)