Grywalem w MWO od startu publicznej bety do mniej wiecej jesieni ubieglego roku. Byl czas na przerwe, bo nic sie ciekawego nie zmienialo. Ostatnio naszla mnie ochota na postrzelanie, ale powstrzymuje mnie kilka rzeczy, glownie przewidywane trudnosci z powrotem do gry. Pamietam, ze meczylem sie okrutnie kiedy zaczynalem grac. MWO jest zdecydowanie najtrudniejszym online shooterem do ogarniecia w poczatkowym etapie (albo byl, bo jak zaczynalem nie bylo mozliwosci testowac mechow offline). Powolna nauka gry dawala satysfakcje, ale szczerze mowiac dzis wole poprostu zapytac zanim rzuce sie w wier walki i dostane srogi wpie**ol (wiem, po takiej przerwie i tak dostane). Pare pytan wiec, jesli mozna...
Dalej wystepuje problemy z detekcja trafien w srm'ach?
Jakies zmiany w starych mechach? Bardzo lubilem awesome'y, ale wiadomo jakie byly takie byly...
Jak sie ma obecny balans broni? Kiedy konczylem gre w zeszlym roku rzadzily ppc najlepiej zmixowane z ciezka balistyka.
Jak jest z klanowymi mechami? Mam w garazu jak dobrze pamietam troche staroci, dragona, hunchbacka, awsomea, highlandera, victora, stalkera, oriona i pewnie pare innych. Pytanie jak sie to ma do klanowych mechow i ich broni (zakladam ze mechy IS nie moga uzywac broni klanowych i vice versa).
Co jest dzis OP, a co UP? Bo nie wierze, ze pgi udalo sie zbalansowac dobrze rozgrywke

Dzieki.