Zdar, zdravím všechny Čechoslováky
MWO hraji už od začátku, ale teprve s nedávno postaveným novým strojem to za něco stojí, a konečně se mi začíná dařit.
Taky už mě nebaví náhodné týmy, často sice potkáte ostřílené mechwarriory, s kterými si rozumíte i beze slov, ale častěji... škoda mluvit
Ač mám hromady mechů, nějak jsem se zakotvil na Spiderech, speciálně na mé variantě s ECM, ER LLAserem, M Laserem, atd. Když se daří, umím být pěkně otravný hmyz, a nepřítel mě občas opravdu, ale opravdu nesnáší
V poslední době se snažím i na těžších strojích, teď primárně s lehce upraveným Shadowhawkem, časem si asi budu zvykat na další.
Rád bych si občas zahrál trošku organizovaně, co si budeme povídat, stačí, že se člověk snaží předvídat co má v úmyslu nepřítel ..... a když musí ještě to samé dělat u vlastního týmu...
Hraji nárazově, většinou po večerech, vždy několik dní po sobě - podle toho jak mi to vychází a jak je čas. Pokud máte zájem, přidejte si mě do přátel.
Jak jsem psal, primárně hraji v současné době Spidera, styl hraní je převážně rychlý capping (v případě assaultu obsazování, nebo ještě lépe jen "polechtání" základny a rychlé zmizení), útoky ze zálohy, často také udeř & uteč, a jak jsem psal, mojí specialitou je opruzování nepřátelského týmu
Občas podnikám poměrně sebevražedné útoky přímo do středu nepřátelské skupiny, často s překvapivě nečekaným úspěchem (střílí totiž více do sebe, než do mě), a někdy to i přežiju
S TS nebo Skypem nemám problém, preferuji TS. Angličtina není tolik problém, nějak se domluvím, ale preferuji češtinu (proto se tu také představuji
).
Takže boji/lovu zdar, a uvidíme se na bojišti!