Jump to content

Mechwarrior Online - dyskusja ogólna

317 replies to this topic

#161 Czechu_NS

Member

• PipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 182 posts
  • LocationPoland

Posted 12 August 2012 - 05:58 AM

Fakt, przydałby się skaczący szturmowiec! Ale jak to jest z dostępnością Highlandera? Wydaje mi się, że masową produkcję wznowiono dopiero po inwazji Klanów, bo wcześniej zachowała się ich mała liczba. W pewnym wątku ktoś zasugerował Victora. I nie sposób się nie zgodzić - jest to 'Mech już powszechniejszy i też posiadający silniki skokowe.

Szkic już jest jakby co, hehe:
Spoiler

No ale zobaczymy, co przygotują nam ludzie z PGI...

#162 VandalBandito

Rookie

• 3 posts

Posted 14 August 2012 - 04:22 PM

Tak właściwie ktoś z PL jest w Closed Beta? Czy też może jeszcze nie wystartowała lub NDA obowiązuje?

#163 Czechu_NS

Member

• PipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 182 posts
  • LocationPoland

Posted 15 August 2012 - 12:35 AM

View PostVandalBandito, on 14 August 2012 - 04:22 PM, said:

Tak właściwie ktoś z PL jest w Closed Beta? Czy też może jeszcze nie wystartowała lub NDA obowiązuje?

Od niedawna dostęp do zamkniętej bety mają wszyscy posiadacze jednej z Paczek Fundatorskich i jest to chyba jedyna rzecz, którą można powiedzieć publicznie bez łamania NDA. Do tej pory było sporo kluczy rozdawanych losowo dla wszystkich, bez względu na kraj zamieszkania, więc pewnie niektórym Polakom udało się dostać klucz, ale potwierdzić nie mogę.

#164 Naito

Member

• PipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 21 posts
  • LocationPoland

Posted 16 August 2012 - 06:16 AM

Nie podoba mi się to całe NDA. Nawet spokojnie o grze nie można porozmawiać...

#165 VandalBandito

Rookie

• 3 posts

Posted 16 August 2012 - 08:10 AM

Można, tylko na zamkniętym beta forum.

Ale swoją drogą strasznie mocne to NDA, rozumiem że było na bete Friends & Family, ale na Closed Beta gdzie można dostać się w 5min kupując grę. Trochę mnie to niepokoi.

#166 Nessus

Member

• PipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 71 posts
  • LocationNew Ivaarsen

Posted 16 August 2012 - 09:52 AM

View PostVandalBandito, on 16 August 2012 - 08:10 AM, said:

Można, tylko na zamkniętym beta forum.

Ale swoją drogą strasznie mocne to NDA, rozumiem że było na bete Friends & Family, ale na Closed Beta gdzie można dostać się w 5min kupując grę. Trochę mnie to niepokoi.

Tez mnie to dziwi...
Albo chca podtrzymac hype przez kontrolowane publikacje materialow albo sami nie sa zadowoleni z efektu...
A z drugiej strony sa publiczne eventy jak ten u NVidii ktore chyba dosc dobrze pokazuja jak gra wyglada.

A wogole to czesc Rasul :)

#167 Wolvesight

Member

• PipPip
  • 22 posts
  • LocationNew Ivaarsen

Posted 17 August 2012 - 10:24 AM

Jak Wam się podoba mój wypasiony sign?:P

#168 Nawiedzony

Member

• PipPip
  • 40 posts
  • LocationNew Ivaarsen

Posted 18 August 2012 - 12:14 AM

skądś go znam, ale to żółte tło .... ;)

#169 Czechu_NS

Member

• PipPipPipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 182 posts
  • LocationPoland

Posted 22 August 2012 - 10:09 AM

Artykulik o tym jak tworzy się BattleMechy i jakie procesy przechodzą, nim trafią ostatecznie do gry (są grafiki, tekst po angielsku): http://penny-arcade....ricate-birth-of

#170 DemonoidCSE

Com Guard

• PipPipPipPipPipPip
  • 203 posts
  • Facebook: Link
  • LocationSomewhere in Poland

Posted 24 August 2012 - 12:33 AM

Coś niesamowitego :D
Kiedyś poznałem pewnego studenta grafiki komputerowej i mi pokazywał jak się tworzy :(. Co prawda to nie było nic skomplikowanego,ale na mnie robiło to ogromne wrażenie. :rolleyes:
Ino jeśli chodzi o Catapulte to po pierwszym kontakcie z nią, skojarzyła mi się z Goliathem ze StarCrafta :D.

#171 Alcuina

Rookie

• 1 posts
  • LocationPoland

Posted 28 August 2012 - 10:26 AM

View PostVandalBandito, on 14 August 2012 - 04:22 PM, said:

Ja otrzymałem mail z informacją o przystąpieniu do CB.

#172 Kmieciu

Member

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Urban Commando
  • Urban Commando
  • 3,437 posts
  • LocationPoland

Posted 05 September 2012 - 10:54 PM

Osoby z dostępem do bety zapraszam do rozmowy tutaj: http://mwomercs.com/...post__p__950100

#173 Timitum

Member

• PipPip
  • 36 posts
  • LocationPoland

Posted 06 September 2012 - 01:51 PM

Alcuina! Nie chwalić sie dostępem do CB, mogą wykopać za to.

Przepraszam za dłuugą nieobecność, taki lajf... Będe musiał sporo nadrobić, widzę, że wszystko ruszyło do przodu.

#174 Kalsiver

Rookie

• 8 posts

Posted 11 September 2012 - 06:27 AM

Link który podał Czechu NS jest ciekawy, ładnie to jednak na artach wygląda. Ale arty to arty a gra to gra zwykle się troche rozmijają :D

Swoją drogą co z tego że grafik się natrudzi (nawiązując do słów DemonoidCSE), jak przy zaimplementowaniu rzeczy do gry zostają nałorzone graficzne obostrzenia?

#175 DemonoidCSE

Com Guard

• PipPipPipPipPipPip
  • 203 posts
  • LocationSomewhere in Poland

Posted 16 September 2012 - 02:02 AM

View PostTimitum, on 06 September 2012 - 01:51 PM, said:

Alcuina! Nie chwalić sie dostępem do CB, mogą wykopać za to.

Przepraszam za dłuugą nieobecność, taki lajf... Będe musiał sporo nadrobić, widzę, że wszystko ruszyło do przodu.

W chwili obecnej można mówić już,że należy się do CB. Jednakże nie można zdradzać szczegółów dotyczących samej mechaniki gry.

#176 Naito

Member

• PipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 21 posts
  • LocationPoland

Posted 16 September 2012 - 04:32 AM

No gdyby za samo mówienie o tym, że posiada się dostęp do CB chcieli blokować konta to by było lekkie przegięcie... Całe szczęście, że tak nie jest <_<

#177 Nawiedzony

Member

• PipPip
  • 40 posts
  • LocationNew Ivaarsen

Posted 21 September 2012 - 01:09 AM

Ujawnili ceny za MC points, 1250 MC points 9,95 $, to koszt premki na 7 dni lub Commando, generalnie chyba ich powaliło i jeśli tak pozostanie to nabijać im kabzy nie mam zamiaru to nie będzie Free to Play tylko Fee to Pay

#178 Jujula

Member

• PipPip
  • 44 posts
  • LocationPoland -> Poznań

Posted 22 September 2012 - 04:38 AM

Ej nie ma tragedii. Tego pakietu MC, który podałeś po prostu nie opłaca się kupować. Za miesiąc grania wychodzi około 50 zł plus zostaje Ci jeszcze kilka setek CB. Czyli całkiem tak jak wszędzie. Zwróć uwagę, że jest to gra nastawiona na rynek amerykański, a my bidoki musimy wszystko mnożyć...

#179 Nessus

Member

• PipPipPip
  • Legendary Founder
  • Legendary Founder
  • 71 posts
  • LocationNew Ivaarsen

Posted 22 September 2012 - 09:03 AM

To ile mc kosztuje mesiac premium account?
50 zl / miesiac to koszt ktory bylym w stanie zaakceptowac i czegos takiego sie spodziewalem.
Pytanie, czy to realne...

#180 Jujula

Member

• PipPip
  • 44 posts
  • LocationPoland -> Poznań

Posted 22 September 2012 - 09:19 AM

Nessus sprawdź sobie sam. (tam gdzie Ci pisze ile zostało dni, potem sprawdź cenę MC) Przecież masz dostęp do bety... Z chęcią bym napisał co i jak, ale już sam nie wiem co można a co nie... Ale o ile jeszcze potrafię mnożyć i odejmować to się zgadza... Po prostu jest kosmiczna różnica pomiędzy kosztem tygodnia premium a miesiącem...

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users