Miron, on 21 July 2012 - 05:46 PM, said:
Czy nasze spoleczenstwo jest juz tak slabe, ze nie moze sobie samemu zalozyc forum???
Jestesmy juz uzaleznieni od innych jeszcze przed startem gry a co biedzie po? Bedziemy caly czas tak popychani?
@ Miron
Co do SpoLeczenstwa oraz mojej motywacji w zakresie zaLozenia stronki i forum... Topic Nr 1 + 4 ->
http://mwomercs.com/...ej-frakcji-mwo/
Stronka zostaLa zaLozona psze zemnie w ramach wspoLpracy miedzy 1st Grunwald "Iron fist" Battlegroup oraz GCGB jako
pszykLad / PomysL / morzliwosc dla 1st Grunwald,
bez koniecznosci urzywania tej stronki.
Co do dostepu na Stronke:
DemonoidCSE dostaL ode mnie prawa WLasciciela i Admina
zaraz po swojej registracji.
Ja osobiscie, o ile istnieja pytania co do lojalnosci / dyskrecji nie mam absolutnie problemu do zrzekniecia sie praw admina z tym ze mosiaLby to zrobic jakis inny Admin poniewarz na stronce sam nie moge sie "zdegradowac".
CzLonkowie GCGB nie sa na stronce zaregistrowani, nie mowiac jusz o morzliwosci wpLywo na jej tresc / layout.
Jest dla mnie caLkowicie zrozumiaLe ze 1st Grunwald chce rozwijac sie bez wpLywu z zewnatrz i byc niepodlegLa dumna Polska jednostka bojowa.
Motyw mojej aktywnosci w Polskim forum polega na tym, (miedzy innymi link powyzej) ze mam nadzieje rozwinac wspoLprace miedzy dwoma jednostkami na pozniejsze, wspolne koordynowane treningi i ewentualne wsparcie po wprowadzeniu pszez MWO Meta-gry.
Moim osobistym powodem jest jako urodzonyPolak, tutejsza morzliwosc praktykowania jezyka.
Edited by GrayNoton, 22 July 2012 - 01:08 PM.