rufen, on 31 July 2012 - 09:15 AM, said:
Mechy znam tylko z Battletecha,w ktorego wciaz pogrywam, wiec bardzo jestem ciekaw jak wychodza one w grze komputerowej
Masz w takim bądź razie albo niezłego niefarta, że przegapiłeś kawał historii komputerowego Battletecha, albo masz ogromne szczęście być Battletechowcem, nieskażonym komputerowymi adaptacjami. Tak czy inaczej Mechwarrior Online ma najwierniej trzymać się zasad Battletecha ze wszystkich dotychczasowych produkcji, a przynajmniej takie są założenia. Witaj!
GoodBad, on 31 July 2012 - 09:05 AM, said:
A co do Earthsiege/Starsiege i Heavy Gear na kompie... tez mam wielką nadzieję na kontynuacje (lub choćby remake jak nadchodzacy Baldur's Gate).
Remake to byłoby coś, przechodzić te same kampanie w nowej szacie audiowizualnej, mmmm... Miód! Jak masz ochotę, to w ramach ciekawostki możesz poszukać sobie informacji o
Starsiege 2845, czyli nieoficjalnej/oficjalnej (już sam nie wiem/nie pamiętam) kontynuacji Starsiege (z elementami Tribes). Niestety instalki (Alpha Tech Release) nie da się już znaleźć (a może za słabo szukałem?), ale sam posiadam plik na dysku jakby co...
EDIT: Znalazłem! Ostatni post:
http://forum.tribesu....php?f=10&t=496
DraxusPL, on 31 July 2012 - 05:35 AM, said:
OK dzięki za radę Majer, cóż zatem skasowałem posty choć wydaje mi się to czystą abstrakcją takie podejście.. Ale co mi tam, niech ich nie będzie.
Żeby ostatecznie rozwiać wątpliwości:
Russ Bullock, on 26 July 2012 - 11:39 AM, said:
Yes I think it is safe to say we can assume one aspect of the NDA no longer applies. If you have a Founders Tag next to your name it is okay to say you are in the beta
But that's it
Sorry but we need to keep up the tight lips act for a few more weeks at least.
http://mwomercs.com/...unders-invites/
Czyli: Jesteś Fundatorem - możesz otwarcie powiedzieć, że jesteś w zamkniętej becie i to wszystko, nic więcej. Sprawy techniczne i informacje z gry, które nie zostały do tej pory oficjalnie ujawnione należy zachować wyłącznie dla siebie, bądź dyskutować o nich na odpowiednim forum. Przepraszam, za wcześniejsze zamieszanie, ale wolałem Cię ostrzec (i innych), bo inaczej w najgorszym wypadku miałbyś zawieszony dostęp do zamkniętej bety.
Edited by Czechu NS, 31 July 2012 - 11:03 AM.